Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیر نظارت و بازرسی محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه اعلام شده است که هیچ مشکلی در کیفیت برنج‌های عرضه شده از طریق سامانه بازرگام خراسان رضوی وجود ندارد، اما به نمونه‌های برنج هندی نزدیک‌تر است، گفت: درحال حاضر نمونه‌ها در دست آزمایش و تحقیق توسط دانشگاه علوم پزشکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عنوان تخلف تعزیراتی این موضوع با نام "تقلب" یاد می‌شود اما این موضوع به معنی کاهش کیفیت و مسائل این‌چنینی نیست. 

ناصر شعربافیان در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص خبرهایی مبنی بر فروش اینترنتی ۲۵ تن برنج از طریق سامانه بازرگام خراسان رضوی و عرضه برنج هندی در بسته‌بندی برنج پاکستانی از  طریق این سامانه اظهار کرد: مقداری برنج پاکستانی توسط سامانه بازرگام استان میان مردم توزیع شده و این شرکت مدعی است که این برنج‌ها را از شرکت بازرگانی دولتی ایران خرید کرده است. برخی از مردم اعلام کرده‌اند که برنج دریافت شده هندی است. در پی این اتفاق، از دانشگاه علوم پزشکی خواستار تحقیق و آزمایش این برنج‌ها شدیم. بخش نظارت و بازرسی محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز پیگیر شکایات مردم شده‌ است.

وی افزود: از جایی که مسئولان مرتبط در این حوزه خبره‌کار هستند، اعلام شده است که هیچ مشکلی در کیفیت برنج‌ها وجود ندارد، اما به نمونه‌های برنج هندی نزدیک‌تر است. 

مدیر نظارت و بازرسی محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی عنوان کرد: اختلاف قیمت نمونه برنج‌های هندی و پاکستانی، حداکثر ۲۰۰۰ تومان در هر کیلو است. البته درحال حاضر این اختلاف کم‌تر شده و به ۱۰۰۰ تومان نیز رسیده است. لذا جای نگرانی در این خصوص که کالای عرضه شده غیربهداشتی یا بی‌کیفیت است، وجود ندارد. 

شعربافیان ضمن تکذیب بی‌کیفیت بودن برنج‌های عرضه شده گفت: در خصوص برنج‌ عرضه شده‌ای که موجب شکایات برخی از مردم شده‌است، تنها یک مشکل وجود داشته و آن شباهت این نوع برنج به نمونه‌های هندی است.

وی ادامه داد: مسئولان حاضر در شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرده‌اند که برنج عرضه شده هندی نیست. درحال حاضر نمونه‌ها در دست آزمایش و تحقیق توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد است. عنوان تخلف تعزیراتی این موضوع با نام "تقلب" یاد می‌شود اما این موضوع به معنی کاهش کیفیت و مسائل این‌چنینی نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی برنج بازرگام سامانه بازرگام خراسان رضوی عرضه شده نمونه ها برنج ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۹۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با بیان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • "جوین" بیشترین بارندگی غرب خراسان رضوی را داشت
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه
  • آب سد سفیدرود رهاسازی شد
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • تداوم فعالیت سامانه ناپایدار جوی در خراسان رضوی/افزایش سرعت وزش باد پیش بینی شده است
  • تداوم فعالیت سامانه ناپایدار در خراسان رضوی/افزایش سرعت وزش باد پیش بینی شده است
  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی