Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین - علی ابراهیمی: مشاهدات خبرنگاران همشهری حاکی است، افزایش قیمت برنج مرغوب ایرانی در کنار کاهش قدرت خرید مصرف‌کنندگان، موجب رشد تقاضا برای انواع برنج ارزان‌قیمت خارجی و ارقام پرمحصول برنج ایرانی و برخی انواع برنج نیم‌دانه و لاشه برنج در بازار خرده‌فروشی شده است.

با این شرایط مسئولان تنظیم بازار رشد عرضه مستقیم این ارقام از طریق فروش اینترنتی در سامانه بازرگام، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره‌بار را در دستور کار قرار داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود این، انواع برنج خارجی و پرمحصول ایرانی خارج از بسته‌بندی جی‌تی‌سی(شرکت بازرگانی دولتی) و با قیمت‌های خرده‌فروشی بالاتر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و فروشگاه‌های اینترنتی به مشتریان عرضه می‌شود.

با این حال اگر متقاضی این نوع برنج‌ها با حداقل قیمت و با نرخ مصوب هستید باید آن را در بسته‌بندی شرکت بازرگانی دولتی و قیمت مصوب هر کیلوگرم ۱۲هزار و ۵۰۰تومان به ازای هر کیلوگرم برنج تایلندی، ۲۰هزار و ۵۰۰تومان برای برنج پاکستانی و ۱۸هزار و ۵۰۰تومان برای برنج هندی در سامانه بازرگام یا مراکز عرضه مستقیم مانند فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین و میوه و تره‌بار خریداری کنید. علاوه بر این، ۲  رقم برنج پرمحصول ایرانی، شامل برنج شیرودی به قیمت هرکیلوگرم ۴۲هزار تومان و فجر به نرخ هر کیلوگرم ۳۲هزار تومان در سامانه بازرگام عرضه می‌شود.

 توزیع برنج خارجی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای 

به‌گفته اسماعیل قادری‌فر، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی، توزیع برنج تنظیم بازاری از پنجشنبه ۱۹بهمن ماه، با نرخ مصوب در فروشگاه‌های زنجیره‌ای سراسر کشور آغاز شده است.

اسماعیل قادری‌فر با اشاره به اینکه عرضه برنج ایرانی فجر در سامانه‌های توزیع هوشمند از روزهای آینده آغاز می‌شود، می‌گوید: عرضه برنج ایرانی با نرخ مصوب از طریق پلتفرم‌های توزیع کالای اساسی آغاز شده است.

او توضیح می‌دهد: فقط در روز جمعه ۲۲ بهمن ماه ۲۴ تن برنج در تهران توزیع شده است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز در گفت‌وگو با همشهری از توزیع ۱۰۰ هزار تن برنج با هدف حفظ آرامش بازار، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و کنترل قیمت این محصول در بازار خبر داده و می‌گوید: براساس تصمیم قرارگاه امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی، این مقدار برنج از طریق شبکه‌های منتخب توزیع، نظیر فروشگاه‌های زنجیره‌ای، تعاونی‌های مصرف سراسری، اصناف منتخب، مراکز عرضه مستقیم کالا و میادین میوه و تره‌بار وارد شبکه توزیع می‌شود. به‌گفته یزدان سیف، مقادیر تخصیصی برنج در سطح استان‌ها با نرخ مصوب مصرف‌کننده نیز از طریق کارگروه‌های تنظیم بازار در شبکه‌های منتخب، توزیع خواهد شد.

عرضه اینترنتی برنج 

مدیرکل بازرگانی داخلی کالاهای کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی هم در گفت‌وگو با همشهری از توزیع اینترنتی یک رقم پرمحصول برنج ایرانی و انواع برنج خارجی در سامانه بازرگام خبر می‌دهد و می‌گوید: در روزهای آینده عرضه برنج طارم با قیمت مناسب در سامانه بازرگام آغاز می‌شود.

به‌گفته ابراهیم زارع، ۲۰۰ هزار تن برنج خارجی برای عرضه مستقیم به سامانه بازرگام و در مراکز عرضه مستقیم تخصیص یافته است.

او می‌افزاید: فقط در روز پنجشنبه هفته گذشته ۵۵ تن برنج ایرانی در تهران توزیع شده است. او توضیح می‌دهد: از ابتدای امسال ۳۰۰هزار تن برنج خارجی با قیمت کمتر از ۲۰هزار تومان در هر کیلوگرم عرضه شده است. ۲۰۰ هزار تن برنج وارداتی هندی، پاکستانی و تایلندی نیز تا پایان امسال توزیع می‌شود، این میزان معادل یک ششم نیاز سالانه کشور به برنج است.

کد خبر 656911 برچسب‌ها خبر مهم قیمت - تنظیم بازار برنج وزارت جهاد کشاورزی گرانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خبر مهم قیمت تنظیم بازار برنج وزارت جهاد کشاورزی گرانی فروشگاه های زنجیره ای سامانه بازرگام برنج ایرانی تنظیم بازار عرضه مستقیم نرخ مصوب انواع برنج برنج خارجی تن برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۴۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شود

اکبر یاوری رئیس اتحادیه بارفروشان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با رسیدن میوه های نوبرانه به تولید انبوه تا پایان اردیبهشت برآورد می شود که قیمت ها روند کاهشی به خود بگیرد.

او قیمت کنونی هرکیلو هندوانه در میدان مرکزی را ۳ تا ۱۴ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۳ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان و طالبی ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان اعلام کرد.

یاوری  قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزار تومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود:  محصولات برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با گرمای هوا و افزایش عرضه میوه های نوبرانه، قیمت ها روند کاهشی به خود گرفته است که با رسیدن میوه های نوبرانه به تولید انبوه، بازار به تعادل می رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خرید ترازو دیجیتال
  • جدیدترین قیمت طلای ۱۸ عیار و انواع سکه در بازار؛ سکه یک گرمی چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۶ اردیبهشت؛ سکه ۴۰۰ هزار تومان ارزان شد
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شود
  • جدیدترین قیمت انواع شاهین +جدول قیمتی
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند + جدول
  • قیمت انواع پژو پارس امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول